Privacybeleid

Watoto Child Care Ministries en onze gerelateerde entiteiten weten dat de privacy van uw persoonlijke gegevens, en hoe we gebruiken en delen is zeer belangrijk voor je. Wij nemen uw privacy serieus en zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om uw account te beheren en om de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd. We zullen uw persoonlijke gegevens nooit verkopen en we zullen deze alleen delen of gebruiken zoals hier beschreven.

Dit privacybeleid heeft betrekking op watoto’s behandeling van persoonlijk identificeerbare informatie die we verzamelen of bewaren. Deze persoonlijke informatie, of deze nu op papier wordt verzameld, opgeslagen in een database of op andere manieren wordt geregistreerd, zal op de juiste manier worden verzameld en beheerd. Er zijn waarborgen getroffen om dit te waarborgen in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Klik hieronder om de regelgeving en het beleid te volgen waar we ons aan houden in het Verenigd Koninkrijk en Noorwegen.

Brits privacybeleid

Noors privacybeleid

UW VOORKEUREN WIJZIGEN

U op elk gewenst moment contact opnemen met een van de Watoto Global Support Offices om uw voorkeuren te wijzigen of bij te werken.
KLIK HIER
voor onze Global Support Offices contactgegevens.

HOE WIJ WERKEN

Wij werken in overeenstemming met de AVG nationaal en wereldwijd. We zijn toegewijd aan het behoud van uw persoonlijke rechten, en staan al onze supporters toe om hun opt-in opties op elk gewenst moment te wijzigen of in te trekken.

OP WIE DIT PRIVACYBELEID VAN TOEPASSING IS

Het hoofdkantoor van Watoto is gevestigd in Oeganda. We hebben global support kantoren over de hele wereld waar onze partners en sponsors wonen die steun te verhogen en ons in staat stellen om te voldoen aan de behoeften van de meest kwetsbaren in Oeganda en Zuid-Soedan.

Dit beleid heeft betrekking op aanhangers van Watoto wereldwijd. Het is van toepassing op personen die zich bij Watoto hebben geregistreerd als sponsor, donor, Watoto Children’s Choir host, bezoeker, vrijwilliger, klant of een persoon die zich bij ons heeft in een andere hoedanigheid waar verwerking van uw gegevens nodig is om u deze diensten aan te bieden.

WELKE INFORMATIE WORDT VERZAMELD DOOR WATOTO

We verzamelen persoonlijke gegevens wanneer u deze vrijwillig aan ons indient om een transactie te voltooien. Dit omvat:

  • Informatie die u verstrekt bij het opzetten van uw sponsoring
  • Informatie die u verstrekt bij het doen van een donatie
  • Informatie die u verstrekt wanneer u zich aanmeldt om updates van ons te ontvangen
  • Informatie die u verstrekt wanneer u zich aanmeldt als vrijwilliger, bezoek Watoto of partner met ons
  • Informatie die u verstrekt met betrekking tot Watoto Children’s Choir vragen, boekingen en hosting
  • Informatie die u verstrekt wanneer u onze website gebruikt
  • Informatie met betrekking tot aankopen en andere transacties
  • Informatie gegeven en opgeslagen als onderdeel van onze lopende relatie

TOEPASSINGSGEBIED VAN DE TOESTEMMING

Door uw persoonsgegevens bij ons in te dienen, geeft u ons uw toestemming om deze informatie te gebruiken voor het beoogde doel en in overeenstemming met dit privacybeleid. U uw toestemming op elk gewenst moment intrekken via de beschreven methoden.

AFMELDEN

Zodra u uw toestemming hebt gegeven, u uw toestemming op elk gewenst moment wijzigen of intrekken. Wij respecteren alle gebruikersrechten. Heeft u opmerkingen, zorgen of klachten, neem dan contact met ons op.

Op grond van de wetgeving inzake gegevensbescherming heeft u het recht om:

  • Toegang tot uw persoonsgegevens aanvragen
  • Verzoek tot rectificatie van uw persoonsgegevens
  • Verzoeken om verwijdering van uw persoonsgegevens
  • Bezwaar tegen verwerking van uw persoonsgegevens
  • Verzoek beperking van het gebruik van uw persoonsgegevens
  • Verzoek om overdracht van uw persoonsgegevens aanvragen
  • Recht om toestemming in te trekken
HOE WE UW GEGEVENS OPSLAAN EN VERWERKEN

We verzamelen informatie in de eerste plaats om donaties, sponsoring, vrijwilligerswerk en bezoekende sollicitaties, koorboekingen en hosting-informatie te verwerken en om u informatie te verstrekken met betrekking tot onze projecten, evenementen en activiteiten.

Secure Socket Layer (SSL) Versleuteling wordt gebruikt bij het verzamelen of overdragen van creditcardgegevens via internet, zodat uw vertrouwelijke gegevens vanuit uw browser naar onze financiële instelling kunnen worden overgedragen met behulp van de nieuwste versleutelingstechnologie.

We gebruiken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor we deze hebben verzameld en bewaren deze alleen zolang als nodig is om aan dat doel te voldoen, inclusief het voldoen aan wettelijke, boekhoudkundige of rapportagevereisten. Als we om welke reden dan ook uw persoonsgegevens moeten gebruiken buiten het doel waarvoor we de gegevens hebben verzameld, zullen we u van tevoren op de hoogte stellen en de juridische redenen voor gebruik uitleggen.

We gebruiken informatie ook voor interne en analytische doeleinden, waar nodig, zodat we onze basis van supporters kunnen begrijpen en onze communicatie en processen dienovereenkomstig kunnen verbeteren.

ONZE VERPLICHTINGEN

Met betrekking tot de informatie die u aan Watoto verstrekt, zijn wij wettelijk verantwoordelijk voor de manier waarop met die informatie wordt omgegaan. We zullen voldoen aan de Wet bescherming persoonsgegevens die specifiek zijn voor uw land op de manier waarop we uw persoonsgegevens gebruiken en delen.

Watoto is van plan ervoor te zorgen dat persoonlijke informatie rechtmatig en correct wordt behandeld en we houden ons aan de beginselen van gegevensbescherming die die persoonlijke informatie vereisen:

  • Wordt eerlijk en rechtmatig verwerkt en met name niet verwerkt tenzij aan specifieke voorwaarden is voldaan
  • Mag slechts worden verkregen voor een of meer van de in de wet genoemde doeleinden, en mogen niet worden verwerkt op een wijze die onverenigbaar is met dat doel of die doeleinden
  • Moet adequaat, relevant en niet buitensporig zijn in verhouding tot dit doel(en)
  • Moet nauwkeurig zijn en, indien nodig, up-to-date worden gehouden
  • Mag niet langer worden bewaard dan nodig is
  • Wordt verwerkt in overeenstemming met de rechten van de betrokkenen
  • Moet worden beveiligd door Watoto die passende technische en andere maatregelen neemt om ongeoorloofde of onwettige verwerking of onopzettelijke verlies of vernietiging van, of schade aan, persoonlijke informatie te voorkomen
UW GEGEVENS DELEN

We handelen, delen of verkopen geen informatie die u ons verstrekt met andere organisaties die deze willen gebruiken om hun producten of diensten aan u op de markt te brengen.

Er kunnen gevallen zijn waarin we uw gegevens delen met anderen zoals vereist door de wet, of met bedrijven die ons diensten verlenen waar de informatie nodig is om de transactie te voltooien (zoals onze third party merchandise store).

CONTACT OPNEMEN MET ONS EN GEBRUIK MAKEN VAN UW INFORMATIERECHTEN

Als u vragen of opmerkingen hebt over dit privacybeleid, uw informatierechten wilt uitoefenen in verband met de persoonlijke gegevens die u met ons hebt gedeeld of die u een klacht wilt indienen, neem dan contact op met uw lokale Global Support Office.

KLIK HIER voor onze Global Support Offices contactgegevens. Wij voldoen volledig aan de wetgeving inzake gegevensbescherming en zullen u helpen bij elk onderzoek of verzoek van de bevoegde autoriteiten.

Privacybeleid

Watoto Child Care Ministries en onze gerelateerde entiteiten weten dat de privacy van uw persoonlijke gegevens, en hoe we gebruiken en delen is zeer belangrijk voor je. Wij nemen uw privacy serieus en zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om uw account te beheren en om de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd. We zullen uw persoonlijke gegevens nooit verkopen en we zullen deze alleen delen of gebruiken zoals hier beschreven.

Dit privacybeleid heeft betrekking op watoto’s behandeling van persoonlijk identificeerbare informatie die we verzamelen of bewaren. Deze persoonlijke informatie, of deze nu op papier wordt verzameld, opgeslagen in een database of op andere manieren wordt geregistreerd, zal op de juiste manier worden verzameld en beheerd. Er zijn waarborgen getroffen om dit te waarborgen in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Klik hieronder om de regelgeving en het beleid te volgen waar we ons aan houden in het Verenigd Koninkrijk en Noorwegen.

Brits privacybeleid

Noors privacybeleid

UW VOORKEUREN WIJZIGEN

U op elk gewenst moment contact opnemen met een van de Watoto Global Support Offices om uw voorkeuren te wijzigen of bij te werken.

KLIK HIER voor onze Global Support Offices contactgegevens.

HOE WIJ WERKEN

Wij werken in overeenstemming met de AVG nationaal en wereldwijd. We zijn toegewijd aan het behoud van uw persoonlijke rechten, en staan al onze supporters toe om hun opt-in opties op elk gewenst moment te wijzigen of in te trekken.

OP WIE DIT PRIVACYBELEID VAN TOEPASSING IS

Het hoofdkantoor van Watoto is gevestigd in Oeganda. We hebben global support kantoren over de hele wereld waar onze partners en sponsors wonen die steun te verhogen en ons in staat stellen om te voldoen aan de behoeften van de meest kwetsbaren in Oeganda en Zuid-Soedan.

Dit beleid heeft betrekking op aanhangers van Watoto wereldwijd. Het is van toepassing op personen die zich bij Watoto hebben geregistreerd als sponsor, donor, Watoto Children’s Choir host, bezoeker, vrijwilliger, klant of een persoon die zich bij ons heeft in een andere hoedanigheid waar verwerking van uw gegevens nodig is om u deze diensten aan te bieden.

WELKE INFORMATIE WORDT VERZAMELD DOOR WATOTO

We verzamelen persoonlijke gegevens wanneer u deze vrijwillig aan ons indient om een transactie te voltooien. Dit omvat:

  • Informatie die u verstrekt bij het opzetten van uw sponsoring
  • Informatie die u verstrekt bij het doen van een donatie
  • Informatie die u verstrekt wanneer u zich aanmeldt om updates van ons te ontvangen
  • Informatie die u verstrekt wanneer u zich aanmeldt als vrijwilliger, bezoek Watoto of partner met ons
  • Informatie die u verstrekt met betrekking tot Watoto Children’s Choir vragen, boekingen en hosting
  • Informatie die u verstrekt wanneer u onze website gebruikt
  • Informatie met betrekking tot aankopen en andere transacties
  • Informatie gegeven en opgeslagen als onderdeel van onze lopende relatie
TOEPASSINGSGEBIED VAN DE TOESTEMMING

Door uw persoonsgegevens bij ons in te dienen, geeft u ons uw toestemming om deze informatie te gebruiken voor het beoogde doel en in overeenstemming met dit privacybeleid. U uw toestemming op elk gewenst moment intrekken via de beschreven methoden.

AFMELDEN

Zodra u uw toestemming hebt gegeven, u uw toestemming op elk gewenst moment wijzigen of intrekken. Wij respecteren alle gebruikersrechten. Heeft u opmerkingen, zorgen of klachten, neem dan contact met ons op.

Op grond van de wetgeving inzake gegevensbescherming heeft u het recht om:

  • Toegang tot uw persoonsgegevens aanvragen
  • Verzoek tot rectificatie van uw persoonsgegevens
  • Verzoeken om verwijdering van uw persoonsgegevens
  • Bezwaar tegen verwerking van uw persoonsgegevens
  • Verzoek beperking van het gebruik van uw persoonsgegevens
  • Verzoek om overdracht van uw persoonsgegevens aanvragen
  • Recht om toestemming in te trekken
HOE WE UW GEGEVENS OPSLAAN EN VERWERKEN

We verzamelen informatie in de eerste plaats om donaties, sponsoring, vrijwilligerswerk en bezoekende sollicitaties, koorboekingen en hosting-informatie te verwerken en om u informatie te verstrekken met betrekking tot onze projecten, evenementen en activiteiten.

Secure Socket Layer (SSL) Versleuteling wordt gebruikt bij het verzamelen of overdragen van creditcardgegevens via internet, zodat uw vertrouwelijke gegevens vanuit uw browser naar onze financiële instelling kunnen worden overgedragen met behulp van de nieuwste versleutelingstechnologie.

We gebruiken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor we deze hebben verzameld en bewaren deze alleen zolang als nodig is om aan dat doel te voldoen, inclusief het voldoen aan wettelijke, boekhoudkundige of rapportagevereisten. Als we om welke reden dan ook uw persoonsgegevens moeten gebruiken buiten het doel waarvoor we de gegevens hebben verzameld, zullen we u van tevoren op de hoogte stellen en de juridische redenen voor gebruik uitleggen.

We gebruiken informatie ook voor interne en analytische doeleinden, waar nodig, zodat we onze basis van supporters kunnen begrijpen en onze communicatie en processen dienovereenkomstig kunnen verbeteren.

ONZE VERPLICHTINGEN

Met betrekking tot de informatie die u aan Watoto verstrekt, zijn wij wettelijk verantwoordelijk voor de manier waarop met die informatie wordt omgegaan. We zullen voldoen aan de Wet bescherming persoonsgegevens die specifiek zijn voor uw land op de manier waarop we uw persoonsgegevens gebruiken en delen.

Watoto is van plan ervoor te zorgen dat persoonlijke informatie rechtmatig en correct wordt behandeld en we houden ons aan de beginselen van gegevensbescherming die die persoonlijke informatie vereisen:

  • Wordt eerlijk en rechtmatig verwerkt en met name niet verwerkt tenzij aan specifieke voorwaarden is voldaan
  • Mag slechts worden verkregen voor een of meer van de in de wet genoemde doeleinden, en mogen niet worden verwerkt op een wijze die onverenigbaar is met dat doel of die doeleinden
  • Moet adequaat, relevant en niet buitensporig zijn in verhouding tot dit doel(en)
  • Moet nauwkeurig zijn en, indien nodig, up-to-date worden gehouden
  • Mag niet langer worden bewaard dan nodig is
  • Wordt verwerkt in overeenstemming met de rechten van de betrokkenen
  • Moet worden beveiligd door Watoto die passende technische en andere maatregelen neemt om ongeoorloofde of onwettige verwerking of onopzettelijke verlies of vernietiging van, of schade aan, persoonlijke informatie te voorkomen
UW GEGEVENS DELEN

We handelen, delen of verkopen geen informatie die u ons verstrekt met andere organisaties die deze willen gebruiken om hun producten of diensten aan u op de markt te brengen.

Er kunnen gevallen zijn waarin we uw gegevens delen met anderen zoals vereist door de wet, of met bedrijven die ons diensten verlenen waar de informatie nodig is om de transactie te voltooien (zoals onze third party merchandise store).

CONTACT OPNEMEN MET ONS EN GEBRUIK MAKEN VAN UW INFORMATIERECHTEN

Als u vragen of opmerkingen hebt over dit privacybeleid, uw informatierechten wilt uitoefenen in verband met de persoonlijke gegevens die u met ons hebt gedeeld of die u een klacht wilt indienen, neem dan contact op met uw lokale Global Support Office.

KLIK HIER voor onze Global Support Offices contactgegevens. Wij voldoen volledig aan de wetgeving inzake gegevensbescherming en zullen u helpen bij elk onderzoek of verzoek van de bevoegde autoriteiten.